Webasto transportfordon

Webasto Transportfordon

För skåpbilar där man önskar ha skåpet uppvärmt så har Webasto tagit fram en serie luftvärmare. Dessa värmare är ett perfekt alternativ för målerifirman, blombutiken eller för fraktfirmor som kör saker som inte får bli kalla. Monteringen av luftvärmaren sker i eller utanpå skåpet och fungerar så att de värmer upp luften som passerar dess element.

Webasto AirTop går att ställa steglöst med hjälp av ett vred i bilen eller startas på avstånd med hjälp av fjärrkontroll eller gsm-start.

Värme i liten som stor

Webasto i olika fordon

Webasto har tre olika storlekar på luftvärmarna för transportbilar. Beroende på hur stor bilen är så väljer man en av de tre olika lösningarna. Den minsta värmaren lämnar 2.0kW och värmer upp mindre fordon snabbt och effektivt. Detta är värmaren du väljer till t.ex. VW Caddy, Citroen Berling eller Mercedes Citan. De större värmarna lämnar 4.0kW respektive 5.5kW och lämpar sig för större fordon som t.ex. VW Transporter eller Mercedes Sprinter.

Webasto blomsterbud

Blomsterbud eller målare
Oavsett vilket av dem som passar in på just dig så är en luftvärmare en suverän lösning. Du ställer enkelt in vilken temperatur som du önskar ha bak i skåpet och så ser värmaren till att hålla den temperaturen under hela dagen. Nu behöver du inte oroa dig över att färgen skall frysa eller att blommorna ska må dåligt.
Dessutom så drar denna lösning väldigt lite ström vilket gör att du med fördel kan ha värmaren på en längre tid utan att behöva oroa dig över att batteriet skall vara slut när det är dags att åka.

Färdiga paket

Vi har färdiga värmarpaket till transportfordon/lastbilar som är enkla att installera. Klicka på bilden för att komma direkt till dessa paket.

Air Top 2000 STC Racepaket

Air Top Racepaket för skåpbilar/crossbussar

Webasto transportvärme

Låt oss föreslå något
Det finns en enorm möjlighet att bygga dessa system så att de passar alla tänkbara behov och verksamheter. Låt oss ge dig ett förslag på hur du kan ha nytta av denna typ av värmare i din verksamhet. Fyll i nedan formulär eller ta med bilen och titta förbi oss i Bromma. Då kan ni tillsammans med en installatör gå igenom era behov och visa hur en installation kan se ut i just er bil.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.