Välkommen till oss på Webastocenter

Besök oss gärna

Service och reparation
Inget lever för evigt och även om Webasto är kända för sin kvalitet så slits saker och behöver ses över. Vi utför service på en rad olika märken av värmare även om våran specialitet är just Webasto och Eberspächer. Många fordon är idag utrustade med Webasto från fabrik och när den går sönder så kan det bli dyrt om du låter en märkesverkstad reparera den. I många fall så har de inte kunskap om hur värmaren fungerar, än mindre så har de kompetens att göra en felsökning och ta reda på vad som är trasigt. Resultatet är att de många gånger byter hela värmaren vilket ger dig en saftig räkning, ofta helt i onödan.
Bokar du service hos oss så gör vi alltid en felsökning och tar fram ett kostnadsförslag innan vi påbörjar arbetet. Utifrån vår erfarenhet med dessa produkter så vet vi vad som går sönder och vad som behöver åtgärdas vilket gör att du bara betalar för de delar som är trasiga.

Två värmare från Webasto

Hur går man tillväga?

Först av allt så bokar man en tid för felsökning. Det går att göra via formuläret till höger, via mail till info@webastocenter.se eller genom att ringa vår kundmottagning på 08-800449.

När ni kommer till oss så kommer vi att utföra en grundlig felsökning både med diagnosverktyg och genom uppmätning av komponenter. Vi avsätter upp till en timme för detta arbete och vid krångliga fel som kräver längre tid så kan vi ibland bli tvugna att boka en längre tid.

Enklare fel som går att åtgärda inom avsatt tid åtgärdas omgående. Vid större reparationer så bokas ny tid och eventuella reservdelar som vi saknar tas hem.

Innan vi utför någon reparation så lämnar vi alltid ett kostnadsförslag på vad arbete och delar kommer att kosta. Detta för att ni skall få bedömma om det är värt att utföra arbetet eller ej. Väljer ni att inte reparera värmaren så betalar ni bara felsökningsavgiften om 1295kr.

Välkommen att boka tid

För att boka en tid så följer ni länken nedan. Den öppnas i ett nytt fönster och tar er till vår bokningssida där ni snabbt kan se lediga tider samt boka dessa online. 

Länk till tidsbokning

Webatocenter online tidsbokning

Via mail

Det går även bra att fylla i nedan formulär för bokning av service.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Om önskat datum redan är uppbokat så kommer vi att kontakta er inom kort med förslag om alternativ tid. Ni kommer även att erhålla en bekräftelse på bokad tid via mail.