Webasto Monterat & Klart

Här nedan finner ni vår prislista för standardinstallationer i de flesta fordon. I nedan priser så ingår fläktstyrning ACC-standard och önskas ACC-comfort så tillkommer kostnad för detta. Klicka här för att läsa mer om de olika alternativen. Vi reserverar oss även för att vissa fordon inte går att utrusta med värmare.

Prislista 2018

Webasto Thermo Top Evo 4

Passar mindre fordon med liten motor och kupé.

25 000kr

Webasto Thermo Top Evo 5

Webasto Thermo Top Evo 5

Passar de flesta kombi/sedan-bilar.

28 000kr

Webasto Thermo Top Evo 5+

Webasto Thermo Top Evo 5+

Lämplig att välja till större fordon, typ SUV.

29 000kr

Webasto Thermo Plus

För dieselfordon med förinstallerad hjälpvärmare. Kontakta oss för en komplett lista över fordon.

10 500kr

Tillval

Välj det startsystem som passar just dig och dina behov. I priserna ovan så ingår det ett Tidur Multicontrol, men man kan enkelt byta ut det till önskat startsystem. Lägg bara till mellanskillnaden så byter vi upp dig.

Webasto Multicontrol

Multicontrol

Fast monterat tidur i bilen. Startar värmaren genom att ställa in den tid som ni vill att värmaren startar.

Ingår i ovan paket

Webasto T91

T91 Fjärrkontroll

Liten smidig fjärrkontroll som gör det möjligt att starta värmaren på distans upp till 1000m. Kvittens av start via dioden.

Lägg till 2500kr

Webasto T100

T100 Fjärrkontroll

Fjärrkontroll och tidur i en och samma enhet. Med inbyggd display ser man enkelt alla inställningar. Upp till 1000m räckvidd.

Lägg till 3500kr

Webasto TC4

Webasto TC4

Starta värmaren enkelt och helt oberoende av avstånd med en app i mobilen eller ett sms. Appen finns till de flesta smartphones och har en rad funktioner som gör användandet enkelt.

Lägg till 4000kr

Webasto ThermoConnect

Nyhet från Webasto. Denna enhet kommunicerar via data och är alltid uppkopplad. Detta gör att du ser i appen hur varmt det är i bilen, batterispänning samt en kartbild över vart bilen står parkerad. Det som tillkommer är en abonnemangsavgift på 360kr/år.

Lägg till 4000kr

Tillägg till ovan prislista

Boka tid

Har ni redan bestämt er och önskar boka en tid för installation. Fyll i nedan formulär så återkommer vi med en bokningsbekräftelse. Är önskad tid uppbokad så ger vi förslag på första lediga tid.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Välj att delbetala er Webasto parkeringsvärmare. I samarbete med Santander så erbjuder vi väldigt förmånliga alternativ.