Webasto parkeringsvärmare

Känn dig trygg i vinter
Är du trött på att skrapa rutorna kalla vinterdagar och vill ha en varm bil direkt på morgonen? Vill du slippa immiga rutor när kylan kommer? Då är en Webasto parkeringsvärmare troligen det bästa alternativet för dig.

Webasto parkeringsvärmare Thermo Top Evo

Webasto EVO4 4KW: För de lite mindre bilarna med en liten kupé och/eller liten motorstorlek. Denna värmare lämpar sig även bra i de fall man väljer att inte koppla in uppvärmning av motorn.
Webasto EVO5 5KW: Passar för medelstora bilar med en normalstor kupé och motorstorlek. Detta är vår absoluta storsäljare och fungerar bra till de flesta personbilar.
Webasto EVO5+ 5KW: Har man en SUV, minibuss eller fordon med stor motor/kupé så är detta alternativet man väljer. 

 

Webasto startsystem

Vad passar dig?
När man valt den bilvärmare som passar ens fordon så är det dags att välja till hur man önskar starta parkeringsvärmaren. Nedan fyra varianter finns tillgängliga och de går även att kombinera med varandra:
Webasto Multicontrol: Ett fast monterat tidur på bilens panel, passar dig som alltid vet när du skall använda bilen på morgonen. Du programmerar tiduret dagen innan och bilvärmaren startar automatiskt den angivna tiden.
Webasto Fjärrstart T91: Fjärrkontroll med enkel On-/Off-funktion och har en räckvidd på upp till 1 000 meter. Dess kvitteringsfunktion meddelar genast om din parkeringsvärmare har aktiverats eller slagits ifrån.
Webasto Fjärrstart T100: Detta är en kombination av både fjärrstart och tidursfunktionen i en och samma kontroll. Räckvidd upp till 1 000 meter, direktstart, se temperaturen i kupén och tidur så att du kan förprogramera din starttid.
Webasto Telefonstart Thermo Call TC4: Starta värmaren enkelt via en app i mobilen. Utöver direktstart så finns timer, möjlighet att se temperatur och status. Enheten kommunicerar via sms vilket kräver ett kontantkort (ingår)
Webasto Telefonstart ThermoConnect: Årets nyhet ger direktkontakt med din värmare. Via appen i mobilen så kan du enkelt starta värmaren, se batterispänning, vart bilen står parkerad samt ställa timer. Denna enhet kräver ett abonnemang med årlig kostnad.

Prisexempel

Offertförfrågan

Önskar ni veta vad en installation skulle kosta i just er bil så fyll i nedan formulär så återkommer vi inom kort.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Varför Webasto?
Det finns många anledningar att välja Webasto bilvärmare. Förutom de självklara fördelarna såsom
• Isfria rutor, inget mer skrapande
• Varm bil oavsett utetemperatur
• Slipp frysa, bilen är ju varm
så finns det ytterliggare fördelar med att installera värmare i din bil. Du sänker t.ex. bränsleförbrukningen genom att motorn är varm när du startar bilen. En varm motor drar avsevärt mycket mindre bränsle och släpper dessutom ut mindre skadliga partiklar. Genom att förvärma motorn med Webasto så minskar slitage på motorn vid sk kallstarter och bilens livslängd och andrahandsvärde ökar. Sen att minskade utsläpp av avgaser i naturen är bra för miljön är ju inte heller fel, eller hur!

Säkerhet
Att komma ut och sätta sig i en kall bil, med isiga rutor som immar igen och bakrutor som kanske är helt oskrapade medför att du är en stor fara i trafiken. Du utsätter omedvetet dig själv och andra i din omgivning för en stor risk där du sitter och fryser och försöker ta dig fram genom trafiken. Genom att installera en bränsledriven bilvärmare så tar du bort alla dessa riskmomenten! Det kan kännas som en stor investering man blir tvugnen att göra men det är en investering du aldrig kommer att ångra!