Kundmottagare till Webastocenter sökes

Om företaget

Webastocenter är Sveriges ledande och snabbast växande servicecenter för bränsledrivna värmare för personbil-, entreprenad- och marint bruk. Vi finns i ljusa lokaler i Bromma och online. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en kostnadseffektiv serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Kulturen präglas av god stämning, hög kvalitet och laganda. På Webastocenter erbjuds du ett spännande arbete där utveckling och kvalitet är grundstenarna.

Arbetsuppgifter

Som kundmottagare utgör du en viktig del i arbetet att göra kundernas upplevelse så positiv och bekväm som möjligt. Du arbetar med administration och service där ditt huvudsakliga fokus är att ta emot bokningar över disk, telefon och mail. Du identifierar och möter kundens behov genom att boka in tjänster, främst nyinstallation, felsökning eller reparation. En viktig del av arbetet är att planera och strukturera det arbete som kommer in under dagen.

Formella krav

  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B
  • Erfarenhet från serviceyrke är meriterande
  • Branschkunskap ses som en styrka
  • Kunskap från Fortknox, Visma eEkonomi, Infoflex, WGR är meriterande.
  • Genom ett noggrant arbete och en serviceinriktad inställning bidrar du till kundnöjdheten. Vi tror också att du är lyhörd och tillmötesgående för att kunna samarbeta med både kollegor och kunder. Vidare har du en positiv och lösningsorienterad inställning.

Om dig

Vi tror att du är en person som drivs av kundnöjdhet och att göra det där lilla extra för våra kunder. En person som förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant, utan att för den skull vara helt inrutad i ställningstagande. Du uttrycker dig väl i skrift och tal och hanterar flera uppgifter samtidigt utan större bekymmer. Din ålder spelar mindre roll men vi tror att någon som hunnit med några år av liknande tjänst har större chans hos oss.

Övrig information

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då tjänsten bör fyllas omgående.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Sökord: Service, servicerådgivare, administration, kundmottagare, kundservice, kundtjänst, ordermottagning, verkstad, Stockholm, Bromma, fordon, Webasto, Webastocenter

Snabbansökan

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig inom kort.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.