Marina värmarsatser

 

Varm skön båt i sommar

Finns det något härligare än en varm sommarkväll till sjöss? Att få njuta av den sista värmen från en sol som färgar himlen röd och försvinner ner i horisonten. Med en värmare från Webasto så behöver inte kvällen ta slut där. När de första myggen börjar surra runt öronen så aktiverar ni värmaren och en behaglig värme fyller sittbbrunnen. Värmaren finns i flera storlekar för att passa de flesta båtar.


Välj trygghet

Hos oss får du en nära kontakt med installatörer som vet hur en installation skall utföras på ett tryggt och säkert sätt. Vi säljer inte bara produkter utan hjälper dig på vägen till en varm båt. Känner du dig ändå osäker på hur man gör så hjälper vi till på plats med installation över hela Mälardalen. Behöver ni sedan någon kompletterande del så har vi garanterat tillgång till den.
 

Boka installatör

Ange direkt på ordern om du vill att vi kontaktar dig för offert på installation. Du förbinder dig inte till något och vi kan tillsammans gå igenom de önskemål och krav som ni har. Utifrån era behov så tar vi fram förslag på installation och eventuella delar som kan tänkas gå åt.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen