Webasto monterat & klart

Här nedan finner ni vår prislista för standardinstallationer i de flesta fordon. I nedan priser så ingår fläktstyrning ACC-standard och önskas ACC-comfort så tillkommer kostnad för detta. Klicka här för att läsa mer om de olika alternativen. Vi reserverar oss även för att vissa fordon inte går att utrusta med värmare.

Nymontering

 Webasto Evo 4
För installation av värmare i mindre fordon där motorvolymen är relativt liten så kan man med fördel välja den mindre av värmarna. Den har lägre effekt, vilket innebär att man får köra den lite längre tid. För små fordon med upp till 1,9 liters motor. Pris med T91 fjärrkontroll.
Från 28 500 kr
 Webasto Evo 5
För normalstora fordon så väljer man mellanstorleken på värmare. Den kommer att värma upp bilen snabbt och effektivt så att den är varm och isfri när ni kommer ut. För fordon med 2,0 liters motor eller större. Pris med T91 fjärrkontroll.
Från 31 500 kr
 Webasto Evo 5+
För stora fordon eller fordon med stor motor så väljer man 5+. Detta alternativ passar bra till SUV, Pick-Up eller större kombibilar. Lämpligt för fordon med 3,0 liters motor eller större. Pris med T91 fjärrkontroll.
Från 33 000 kr

 

Tillval
Välj den startanordning som passar just dig. I priserna ovan så ingår T91 fjärrkontroll, men man kan enkelt byta ut detta till önskat startsystem. Lägg till mellanskillnaden så byter vi upp dig.

Tidur Multicontrol
Fast monterat 7-dygnsur
Ställbar drifttid 
Mellanskillnad
-2500kr
T91 Fiärrkontroll
Liten smidig fjärrstyrning
Räckvidd upp till 1 000m 
Mellanskillnad
ingår i ovan
ThermoConnect 
Start via app i mobilen
Aktuell temperatur Inbyggd timer 
Mellanskillnad
1500kr
T100 Fiärrkontroll
Fjärrstyrning med timer
Räckvidd upp till 1000m
Aktuell temperatur 
Mellanskillnad
1000kr

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen