Webastocenter servicebil 3

Service av båtvärmare

Låt oss reparera er värmare

Varför inte se till att värmaren i båten verkligen fungerar i år? Oftast så behöver den bara en grundlig genomgång och det är sällan dyrt att få den att fungera igen. 

Vi har en servicebil som rullar mellan marinorna i mälardalen hela våren/sommaren så passa på att boka in en service redan nu och utnyttja hela båtsäsongen.

Bra att notera

För att vi skall kunna göra ett så kostnadseffektivt arbete som möjligt så försöker vi ha med oss alla delar till er värmare redan vid första besöket. Detta för att slippa komma ut en andra gång med ytterliggare kostnader som resultat. 

Genom att ni informerar oss om vilken värmare som ni har så säkerställer vi att delarna är rätt. Ta gärna en bild på värmaren eller än bättre på dekalen som sitter på värmaren och maila den till oss.

Boka tid

Fyll i formuläret till höger så återkommer vi med en bokningsbekräftelse inom kort. Skulle önskad tid redan vara uppbokad så återkommer vi med förslag på annan tid. Ju mer information ni förser oss med, ju lättare blir det för oss att ha rätt delar med oss ut.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.